دو کشور نیوزلند و استرالیا به عنوان خاستگاه این دسر شناخته میشوند.
ولی اهالی هر دو کشور متفقاً براین باورند که اسم این دسر از هنرمند سرشناس روس آناپاولووا گرفته شده است.
فر را با درجه حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.سینی فر را با ورق فویل بپوشانید و آن را با کمی کره ذوب شده چرب کنید.
سپس روی آن آرد پاشیده و سینی را تکان دهید تا کاملاً به آرد آغشته شود.
آنگاه سینی را برگردانید و آرد اضافی آن را بگیرید.
یک دایره به قطر ۱۸ سانتی متر روی فویل ترسیم نمایید و سینی را کنار بگذارید.