دانستنی های لبنیات

مصرف صحیح لبنیات

لبنیات به عنوان یک غذای اصلی در سبد خانوار ما ایرانی ها قرار دارد بطوریکه در بعضی مواقع خودش به عنوان جزئی از وعده غذایی به حساب می آید.
بنابراین باید نحوه مصرف لبنیات را بدانیم تا بدن ما راحتر بتواند در برابر آن برخورد کند.

۱. پرهیز از مصرف همراه غذا

لبنیات از دیدگاه طب ایرانی یک غذای مستقل به حساب می آید بنابراین ما اجازه نداریم در سر سفره و در کنار سایر غذاها آن ها را قرار دهیم چون باعث تداخل هضم، سردرگمی، تحیر و آغشتگی می شود.

۲. توجه به مزاج لبنیات مختلف و مزاج افراد

یکی از نکاتی که باید در هنگام مصرف لبنیات به آن توجه کرد مزاج مصرف کننده و خود لبنیات است چون اگر این دو با هم سازگاری نداشته باشند موجب اختلال یا سوء مزاج می شود.
برای مثال شیز زمانی که تازه باشد و هیچ دست کاری روی آن انجام نشده باشد یعنی کره و چربی آن گرفته نشده باشد، مزاجی گرم و ملایم دارد ولی رطوبت بالایی برخوردار است. یا روغن حیوانی گاوی برخلاف گوشت گاو و گوساله که طبعی سرد دارند، طبعی گرم و ملایم دارد. 
یا کره حیوانی هم مانند روغنش طبعی گرم و ملایم دارد.

۳. مصرف لبنیات در وعده شام

لبنیات بدلیل خاصیت آرامش بخشی که دارد بهتر است در شب صرف شود و از احساس راحتی آن برای خواب استفده کنید و با این تفاسیر بهتر است در وعده صبحانه از آن کمتر استفاده شود تا در محل کار یا دانشگاه و مدرست پر انرژی تر باشید.

‫2 نظر

  • Can you tell us more about this? I’d love to find
    out some additional information.

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *